Over Joyce

Artikel 1 van 3

 

 


 Ik ben Joyce, 38 jaar en moeder van 3 kinderen en vrouw van een geweldige  
 man.
 Op 1 juli 2019 ben ik gestart met netwerkmarketing. Sinds juni 2007 ben ik  
 zelfstandig ondernemer. Van 2007 tot 2019 ben ik docent nagelstyling geweest.

 

 In 2009 heb ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad. Bij de operatie welke daarbij volgde is er een hoop fout
 gegaan. Ik was vaak afhankelijk van een rolstoel en was  aan huis gebonden wegens veel lichamelijke klachten  van bekkeninstabiliteit en fibromyalgie. Sinds deze  operatie heb ik nooit fulltime mijn eigen werkzaamheden meer  kunnen  uitoefenen.

 

In 2017 heb ik een herstel operatie gehad waardoor ik in ieder geval weer kon lopen  maar ik was nooit pijn vrij.
Na deze operatie werd ik eigenlijk gedwongen om weer fulltime te gaan werken. Daar sloeg voor mij het noodlot toe. Ik kreeg een peesontsteking in mijn duim, ook daar volgde een operatie op maar na 6 maanden reageerde mijn lichaam totaal het tegenover gestelde van wat het moest doen, ik zou nooit meer in staat zijn om fulltime mijn eigen zaak te runnen.

Ik kwam in aanraking met netwerkmarketing. Ik besloot het een kans te geven en dit was een beslissing welke mijn leven compleet veranderde.
Mijn doel was om €400,- in een maand te gaan verdienen maar in mijn eerste maand was dat al €4000,- geworden. Dit deed mij echt beseffen dat er nog zoveel meer mogelijk is dan een standaard 9-5 baan of je uren uit de naad werken voor een modaal inkomen.

Door weer te kunnen werken op een manier welke ik wel kan ging mijn energie omhoog en ik was een totaal ander mens geworden. Door de energie welke ik had en de positieve resultaten van klanten kon ik veel mensen inspireren.
Ik ben weer fulltime aan het werk, heb kunnen stoppen met mijn eigen onderneming en richt mij fulltime op mijn online business.

Als persoon ben ik ontzettend gegroeid, ik heb op nationale en internationale podiums gestaan en ik train duizenden mensen online.
Ik ben altijd met sales bezig geweest en educatie van mensen, voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel dat ik mijn roeping heb gevonden.


Netwerkmarketing heeft mijn leven compleet veranderd. Van rolstoel naar podium, van een normaal inkomen naar financieel onafhankelijk, van depressief naar gemotiveerd en van onbekend naar motivational speaker.
Is er nou toch eens een moment dat er pijn is dan kan ik werken van waar ik maar wil. Van uit bed, de bank en zelfs op het strand of een heerlijk bankje in het bos is mogelijk.

Nooit heb ik de verwachting gehad of durven dromen dat deze stap mijn leven zo zou veranderen.
Ik dacht dat ik levenslang aan de overheid qua inkomsten verbonden was, dat ik nooit meer zou kunnen werken of ergens mijn passie in kwijt zou kunnen.

Een hoop mensen waren en zijn nog steeds sceptisch over wat ik doe maar het is belangrijk om 100% in jezelf te geloven en te kiezen voor wat jou gelukkig maakt. Niemand anders betaald jouw rekeningen.

Wat mij gelukkig maakt is dat ik niet de enigste ben met succes maar het hele team succes heeft. Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien, om ze te motiveren het beste uit zichzelf te halen om complete gezinnen te zien veranderen.

Wanneer maak jij de beslissing om jouw leven te veranderen? Ik ben er klaar voor om jou te helpen!


Liefs Joyce


Joyce Stobbe From the Netherland achieves 100K Rank at TS-Life - Artikel

© 2020 - 2024 JoyceStobbe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel