Disney


Disney hoogwaardige milieuvriendelijke kaarsen van Francal 

Onze fabricagegeheimen
Onze geurkaarsen zijn gemaakt van een 100% plantaardige wax, op basis van een gezonde geselecteerde soja. Onze wax bevat alleen producten die afkomstig zijn uit Europa of de Verenigde Staten. Deze plantaardige wax is gegarandeerd zonder GMO. Perfect schoon, onze kaarsen bevatten geen enkel spoor van paraffine. 
Volgens dezelfde filosofie zijn onze lonten gemaakt van natuurlijk katoen dat geen toevoegingen bevat. 
Deze geurkaarsen zijn gezond voor je huis en vol respect voor onze planeet. 
Exclusieve exclusieve geuren 
Aangezien we uw interieur parfumeren, hebben we de geuren zorgvuldig ontworpen in samenwerking met een "Neus". Uren van testen waren nodig om perfecte geurenhuwelijken te bereiken. We hebben de meest passende en harmonieuze boeketcombinaties geselecteerd om subtiele en gastronomische geuren te creëren. Al onze parfums komen rechtstreeks uit Grasse, Frankrijk. De geurnoten werden gekozen om de innerlijke aard van elk personage te reproduceren: wat ze suggereren aan de verbeelding van het kind dat in ons blijft.


   Kwaliteitsverpakking
Onze kernkennis, het verpakken van onze Disney geurkaarsen, is zorgvuldig en ethisch ingezet. We hebben hoogwaardig glas en doosjes geselecteerd waarvan het papier voor de helft afkomstig is van gerecyclede papiervezels en voor de andere helft uit verantwoorde bossen (FSC Label Mix). Evenzo zijn al onze inkten plantaardig. 
Met dit luxe product heeft u gegarandeerd plezier. 
Met een gemiddelde brandduur van 50 tot 60 uur. Als je klaar bent, blijft er geen druppel wax achter in het glas. 


 

© 2020 - 2023 JoyceStobbe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel